KOPI

"Kerepotan, Kesusahan, Kacilakan Bakal Dumadi Yen Kelangan Pangrumangsan" #GuyonWarungKopi
guyon kopi warung guyonwarungkopi
0
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"Kerepotan, Kesusahan, Lan Kacilakan Bakal Dumadi Yen Kelangan Pangrumangsan" #GuyonWarungKopi
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
iki gulone Luur.. ben ora kepahiten kopine. mugi iso ndadeake ayem atine, ugo ora njarem isi sirahe. #kopi
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
saupomo sabar iku kopine, kudu ono syukur sing dadi gulone. ben ora kepahiten rasane. #kopi
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
saupomo ikhlas iku dadi kopine, kudu ono sabar sing dadi susune, tetep ono syukur sing dadi gulone. #KopiSusu
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
saupomo pasrah iku dadi kopine, sing jenenge syukur,sabar,ikhlas iku kudu ono sakdurunge. kersane #pas manggon pasrahe. #PASingsiRAH
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
ojo lali ngunjuke, yen mung disawang wae teko endi #ngerti rasane. yen wis kemepyaar..rasane, bakal bali metu syukure. mugi dadi #bunderane
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
pasrah iku akeh ikhlase, ikhlas iku akeh sabare, sabar iku akeh syukure. yen langsung njujug pasrah iku susah arane #biasane
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
pasrah iku yen durung #pas panggonane, ora bakal atine #percoyo & #yakin "sekabehane iku ora ono sing katepakan" #bunderane @gelangsabar
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"susah iku naliko wis entek jatah bungahe, bungah iku naliko wis entek jatah susahe. kabeh iku wis ono jatahe" #NgopiDisekBenOraAkehUtange
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
sambat iku mergo nguber, nguber iku mergo seneng. yen pancen sambat iku PANTES disambatake, tekane bakal PAS ing titiwancine. #wayah
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
yen sambat mung karono nguber kesenengane dewe, sing jenenge mulyo iku ora bakal ono ing atine #biasane
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
sak becik becike sambat iku #biasane mung karono nyambatke sambate liyane. #dungodinungo
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"syukur iku yen mung #pas lego atine, ora bakal #pantes yen diarani ayem atine" #NgopiDisekBenOraLali
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
naliko mulyo durung manggon ing atine, jenenge laku mulia jelas ora ono ing sabendinane #biasane
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
nrimo jatah kanti legowo, gelem nggawe pakem sing ono. iku kunci urip sing mulyo #GuyonWarungKopi
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
ngeyel obate angel, angel obate kelakon. ngeyel mergo ora trimo, angel mergo durung iso. laku mergo ben kelakon. #NgopiDisekBenKelakon
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
sawang sinawang iku gumantung iman. bener salah mungguh liyan iku mung #ARAN. bener salah mungguh Pangeran iku #JAMINAN
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
surgo iku panggonan ombo tur penak rasane. dadi ora kepenak yen mung dipanggone dewe #clinguk
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
papan gowo umpan, panggon gowo pranatan. nandi wae papan panggonane ojo lali diamalake. #NgopiDisekBenOraMainMain
Load Remaining (26)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.