0
Ultrasisme @PSS_lawas
cerita wae lah...nyusu sek tapi..bem cerdas..kro udud sisan ben sehat..ojo emosi lho..rasah nesu
Ultrasisme @PSS_lawas
sini tak kasih tau itu awal mula juraganmu bisa masuk jaringan dari mana ya...oke simaklah beberapa nasehat saya berikut ini :)
Ultrasisme @PSS_lawas
1.awal mula agen mu kuwi kenal bab mbakfia ki seko ngendi hayo?ni tk ksh tau ya mbah..kt sebut agenmu kuwi si X aja biar gampang *cerita
Ultrasisme @PSS_lawas
2.ws ngrti to nk federasi ki sek nguasai seko parpol opo?nah iyo parpol pohon kuwi..paham to?
Ultrasisme @PSS_lawas
3.kbh pngurus federasi kn pengabdi trah juragan kuwi..sedangkan juragan kuwi ki ngincer arp dadi org nmr 1 ki ws suwe *cerita
Ultrasisme @PSS_lawas
4.nah otomatis kan wong2 sek ngrusi federasi ki seko kader partai pohon kuwi sek do loyal kr trah juragan..lalu?y kt lht ap tokohnya dl
Ultrasisme @PSS_lawas
5.njuk tokoh pohon kuwi sek neng propinsi kan si Bara kuwi sek kebetulan seneng bal..otomatis bara menguasai jaringan fdrasi tkn pucuk dong
Ultrasisme @PSS_lawas
6.nah trs si agen X mau kn kenal kr bara njuk dikenalke kro bbrp tmn sek neng jaringan mbakfia kuwi kr bara..makane iso dadi buka jaringan
Ultrasisme @PSS_lawas
7.opo mgkn X kuwi iso ngrti jaringan tnp cmpur tangan bara?ha mbok di logika wae kw ws msti ngrti jwbn e..ORA
Ultrasisme @PSS_lawas
8.lgian kn X kuwi ora trmsk kader loyal partai pohon bos..dadi ra bakal ngrti jaringan nk ra lwt bara sek tokoh partai pohon kuwi
Ultrasisme @PSS_lawas
9.lha jaringan seluruh bangsa kuwi saling kenal mergo seko partai pohon kuwi e bos..intine le do kenal y lewat pohon partai kuwi mau
Ultrasisme @PSS_lawas
10.ha karang kabeh ki gur kader sak perjuangan phon partai kuwi..singkat cerita saiki X kuwi jaringan e ws luas..dan dia inti dr segala inti
Ultrasisme @PSS_lawas
11.ngpo kok iso inti?ibarat perusahaan,trah juragan kuwi owner e,X kuwi kepala divisi pngturan,ha nk media officer e kae gur level sales :)
Ultrasisme @PSS_lawas
12.y juragan ki memandang X kuwi wong e pinter bab pengturan,makane tkn saiki X kuwi ra tergantikan,pdhl ak sek mengincar posisi X kuwi
Ultrasisme @PSS_lawas
13.kabej do pngn gusur X kuwi..tp raiso..soal e X kuwi adlh kunci dr pengaturan sak isine..ra bakal ono sek iso gusur tkn kpn wae
Ultrasisme @PSS_lawas
14.trmasuk si combi kuwi,usahane gur sia2,akhr e trimo dadi bawahan e,njuk gawe jaringan dwe kr bandar judi,kr sitik2 ngpusi juragan tambang
Ultrasisme @PSS_lawas
15.combi kuwi sek golek pesenan..neng nek bab sek ngatur2 hasil ttp si X kuwi..combi gur golek setoran wae kuwi..
Ultrasisme @PSS_lawas
16.soal e sek dibawah tangan trah juragan pusat kuwi y si X kuwi mau ..ha neng kn X le kenal jaringan seko sp?hahaha..sah kemaki ndes :p
Ultrasisme @PSS_lawas
17.makane delok wae to,pas wngi kae ono dualisme liga,sek bertahan neng IZL ki lak kepala daerah e seko pohon partai kuwi hahahaa
Ultrasisme @PSS_lawas
18.dadi bal2an kuwi intine gur arp nggo propaganda politik ndes..wes kuwi intine..ra percaya?sini tk kasih bukti
Ultrasisme @PSS_lawas
19.delok wae ndes..nk ono even bal lak msti akeh calon pejabat do pencitraan..ngrti dwe to oknum2 e sp wae?hahahaha
Ultrasisme @PSS_lawas
20.dasar e suporter e y iseh gampang diapusi kok ndes..dan rata2 do ra sadar nk sekedar dijadikan alat
Ultrasisme @PSS_lawas
21.makane wngi kae pas kisruh federasi,sek pngn revolusi kalah..lha soal e sek menguasai jaringan ki seko pohon partai kuwi kok yo
Ultrasisme @PSS_lawas
22.akeh tim dadi korban lho kae...terutama tim sek kepala daerah e ora seko pohon partai kuwi,carane pepak bgt,strategine marai mumet
Ultrasisme @PSS_lawas
23.ono sek dijungkelke contoh e 27 kae sek do wegah tunduk,ono sek diumbulke nggo meredam bibit revolusi..ky kae sek dihadiahi juara 2010
Load Remaining (33)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.