0
Ultrasisme @PSS_lawas
cerita wae lah...nyusu sek tapi..bem cerdas..kro udud sisan ben sehat..ojo emosi lho..rasah nesu
Ultrasisme @PSS_lawas
sini tak kasih tau itu awal mula juraganmu bisa masuk jaringan dari mana ya...oke simaklah beberapa nasehat saya berikut ini :)
Ultrasisme @PSS_lawas
1.awal mula agen mu kuwi kenal bab mbakfia ki seko ngendi hayo?ni tk ksh tau ya mbah..kt sebut agenmu kuwi si X aja biar gampang *cerita
Ultrasisme @PSS_lawas
2.ws ngrti to nk federasi ki sek nguasai seko parpol opo?nah iyo parpol pohon kuwi..paham to?
Ultrasisme @PSS_lawas
3.kbh pngurus federasi kn pengabdi trah juragan kuwi..sedangkan juragan kuwi ki ngincer arp dadi org nmr 1 ki ws suwe *cerita
Ultrasisme @PSS_lawas
4.nah otomatis kan wong2 sek ngrusi federasi ki seko kader partai pohon kuwi sek do loyal kr trah juragan..lalu?y kt lht ap tokohnya dl
Ultrasisme @PSS_lawas
5.njuk tokoh pohon kuwi sek neng propinsi kan si Bara kuwi sek kebetulan seneng bal..otomatis bara menguasai jaringan fdrasi tkn pucuk dong
Ultrasisme @PSS_lawas
6.nah trs si agen X mau kn kenal kr bara njuk dikenalke kro bbrp tmn sek neng jaringan mbakfia kuwi kr bara..makane iso dadi buka jaringan
Ultrasisme @PSS_lawas
7.opo mgkn X kuwi iso ngrti jaringan tnp cmpur tangan bara?ha mbok di logika wae kw ws msti ngrti jwbn e..ORA
Ultrasisme @PSS_lawas
8.lgian kn X kuwi ora trmsk kader loyal partai pohon bos..dadi ra bakal ngrti jaringan nk ra lwt bara sek tokoh partai pohon kuwi
Ultrasisme @PSS_lawas
9.lha jaringan seluruh bangsa kuwi saling kenal mergo seko partai pohon kuwi e bos..intine le do kenal y lewat pohon partai kuwi mau
Ultrasisme @PSS_lawas
10.ha karang kabeh ki gur kader sak perjuangan phon partai kuwi..singkat cerita saiki X kuwi jaringan e ws luas..dan dia inti dr segala inti
Ultrasisme @PSS_lawas
11.ngpo kok iso inti?ibarat perusahaan,trah juragan kuwi owner e,X kuwi kepala divisi pngturan,ha nk media officer e kae gur level sales :)
Ultrasisme @PSS_lawas
12.y juragan ki memandang X kuwi wong e pinter bab pengturan,makane tkn saiki X kuwi ra tergantikan,pdhl ak sek mengincar posisi X kuwi
Ultrasisme @PSS_lawas
13.kabej do pngn gusur X kuwi..tp raiso..soal e X kuwi adlh kunci dr pengaturan sak isine..ra bakal ono sek iso gusur tkn kpn wae
Ultrasisme @PSS_lawas
14.trmasuk si combi kuwi,usahane gur sia2,akhr e trimo dadi bawahan e,njuk gawe jaringan dwe kr bandar judi,kr sitik2 ngpusi juragan tambang
Ultrasisme @PSS_lawas
15.combi kuwi sek golek pesenan..neng nek bab sek ngatur2 hasil ttp si X kuwi..combi gur golek setoran wae kuwi..
Ultrasisme @PSS_lawas
16.soal e sek dibawah tangan trah juragan pusat kuwi y si X kuwi mau ..ha neng kn X le kenal jaringan seko sp?hahaha..sah kemaki ndes :p
Ultrasisme @PSS_lawas
17.makane delok wae to,pas wngi kae ono dualisme liga,sek bertahan neng IZL ki lak kepala daerah e seko pohon partai kuwi hahahaa
Ultrasisme @PSS_lawas
18.dadi bal2an kuwi intine gur arp nggo propaganda politik ndes..wes kuwi intine..ra percaya?sini tk kasih bukti
Ultrasisme @PSS_lawas
19.delok wae ndes..nk ono even bal lak msti akeh calon pejabat do pencitraan..ngrti dwe to oknum2 e sp wae?hahahaha
Ultrasisme @PSS_lawas
20.dasar e suporter e y iseh gampang diapusi kok ndes..dan rata2 do ra sadar nk sekedar dijadikan alat
Ultrasisme @PSS_lawas
21.makane wngi kae pas kisruh federasi,sek pngn revolusi kalah..lha soal e sek menguasai jaringan ki seko pohon partai kuwi kok yo
Ultrasisme @PSS_lawas
22.akeh tim dadi korban lho kae...terutama tim sek kepala daerah e ora seko pohon partai kuwi,carane pepak bgt,strategine marai mumet
Ultrasisme @PSS_lawas
23.ono sek dijungkelke contoh e 27 kae sek do wegah tunduk,ono sek diumbulke nggo meredam bibit revolusi..ky kae sek dihadiahi juara 2010
Load Remaining (33)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.