Pantun Sunda Lucu Hitut

Kumpulan Pantun dan Syair. Komunitas pecinta pantun terbesar di Negeri Serumpun. Kunjungi www.pantunseribu.blogspot.com
pantun sunda
0
kataromantis @ginahayana
------------- Pantun Sunda Lucu | Hitut --------------
kataromantis @ginahayana
Awak kuru meni begeng Geus begeng tambah cembetut Aya awewe ekeur nonggeng Singhoreng ekeur ngaluarkeun hitut pantunseribu.blogspot.com/2014/09/pantun…
kataromantis @ginahayana
Tutut lain sembarang tutut Tutut dicandak ti Cirangkong Hitut lain sambarang hitut Hitut gede siga bangkong pantunseribu.blogspot.com/2014/09/pantun…
kataromantis @ginahayana
Lamun tutut ti Cirangkong Jung ditunda di kobong Kajeun hitung siga bangkong Nu penting beuteng molongpong
kataromantis @ginahayana
Kobong saha asa kajeun Di Malangbong ibak-ibakan Molongpong soten beuteng anjeun Ari batur kalabakan Read more: pantunseribu.blogspot.com/2014/09/pantun…
kataromantis @ginahayana
Aya kacang geus garing Meulina di parapatan Aih lain salah kuring Naha hitut diiseupan.
kataromantis @ginahayana
ecet-ecet oet-oet ngaronda ngalureuk belut kapelet kuring ka pelet ku randa nu gede hitut. #pantunsunda
kataromantis @ginahayana
Didieu loba kanyere.. "Hanjakal parentil keneh.. "Didieu loba awewe.. "Hanjakal carentil kabeh #PantunSunda

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.