Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Pantun Sunda Lucu Hitut

Kumpulan Pantun dan Syair. Komunitas pecinta pantun terbesar di Negeri Serumpun. Kunjungi www.pantunseribu.blogspot.com
0
kataromantis @ginahayana

------------- Pantun Sunda Lucu | Hitut --------------

26/10/2014 08:07:25 WIB
kataromantis @ginahayana

Awak kuru meni begeng Geus begeng tambah cembetut Aya awewe ekeur nonggeng Singhoreng ekeur ngaluarkeun hitut pantunseribu.blogspot.com/2014/09/pantun…

26/10/2014 08:07:56 WIB
kataromantis @ginahayana

Tutut lain sembarang tutut Tutut dicandak ti Cirangkong Hitut lain sambarang hitut Hitut gede siga bangkong pantunseribu.blogspot.com/2014/09/pantun…

26/10/2014 08:08:20 WIB
kataromantis @ginahayana

Lamun tutut ti Cirangkong Jung ditunda di kobong Kajeun hitung siga bangkong Nu penting beuteng molongpong

26/10/2014 08:09:13 WIB
kataromantis @ginahayana

Kobong saha asa kajeun Di Malangbong ibak-ibakan Molongpong soten beuteng anjeun Ari batur kalabakan Read more: pantunseribu.blogspot.com/2014/09/pantun…

26/10/2014 08:09:27 WIB
kataromantis @ginahayana

Aya kacang geus garing Meulina di parapatan Aih lain salah kuring Naha hitut diiseupan.

26/10/2014 08:09:40 WIB
kataromantis @ginahayana

ecet-ecet oet-oet ngaronda ngalureuk belut kapelet kuring ka pelet ku randa nu gede hitut. #pantunsunda

26/10/2014 08:10:06 WIB
kataromantis @ginahayana

Didieu loba kanyere.. "Hanjakal parentil keneh.. "Didieu loba awewe.. "Hanjakal carentil kabeh #PantunSunda

26/10/2014 08:10:30 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!