0
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
barayaa.. kumaha yeuh daramang?? rada sepi nya? urang kultwit paberik ASI yuu.. tapi make basa sunda nyaa.. siap?? :D cc @ID_AyahASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
hayu ahh urang derr keun kultwit Paberik ASI alias Nenen teaa.. :D
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Henteu bener lamun ngukur produksi ASI ngan ningali tina hasil pompa atawa merah #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
urang bedakeun nya, naon anu ngaruh kana produksi ASI, naon anu ngaruh kana ngucurna ASI #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
sok ngalaman panginten, nenen asa pinuh, tapi kaluar na saeutik? #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Prinsipna, Nenen pinuh = produksi lambat, Nenen kosong = Produksi teu nga-yayay :P naoon coba nga-yayay ;)) #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
tah eta alesan kunaon mompa ASI teh disarankeun, tapi teu disarankeun mun 'dipompa ku caroge' *mubazir* :P #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Produksi ASI teu pernah eureun, euweuh kacape jeung ngeluh komo deui kukulutus *eh mang, naha jadi kadinya??* #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
hueheuheu.. Produksi ASI pasti jalan terus, jiga jalan tol.. wuss wuss wuss. Tisaprak awal kehamilan, ASI tos di produksi.. #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Jadi euweuh istilah ASI Garing. Soalna ASI tos aya, ngan tinggal nungguan waktuna.. hormon oksitoksin kudu dirangsang #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
ibaratkeun porosotan, *tong morosotkeun sarung atuh !* pan kudu aya 'pelicin' meh lancar.. asa inget kanu naon nya? *Pletok!* #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
*gegetret bari nyerengeh* tambah loba hormon oksitoksin nu kaluar, tambah lancar ASI nu ngocor.. #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Kumaha carana oksitoksin kaluar? oksitoksin kaluar ti pikiran positip, sebutan na hormon cinta *prikitieww kamana atuh cintaa* #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Matakna mun keur bete, ASI nu kaluar sok jadi seret nyaa? ieu aya hubunganana suasana hate jeung pikiran #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
suksesna nyusuan budak teh 70% andil ti caroge.. cobaan we caroge bubulucun terus joged goyang gayung, kumaha hasilna? =)) #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
matakan lamun nuju 'bercinta' sok aya nu bocor nya?? eta oge salah sahiji anu mancing hormon oksitoksin :D #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
aktipitas nu lainna, nya nu nyieun busui sumringah, balanja, makanan paporit, ka salon, meser hape, meser mobil #ehh #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
peran urang salaku caroge penting pisan ngajaga emosi pamajikan, tong nyieun bete, komo deui menta kawin deui #hadeeuhh XP #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
matakan kudu jadi bapa anu ngilu ngasuh budak, masing terbatas, pamajikan didinya bisa istirahat heula terus dipijetan oge :) #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Tapi anu paling jago mancing hormon oksitoksin mah moal aya nu ngeleh keun orok nyaa? hap dina puting, cess weehh nyurr nyurr #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Pikiran positip jeung kayakinan hate anu kuat oge jadi hal anu penting salami proses nyusuan orok.. #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Terus, kumaha jeung tuangeun nana mang? Aya pengaruh teu? Jiga susu, pitamin, kacang edamame, daun katuk jeung nu lain-lain? #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Kieu prinsipna, anu dituang nteu langsung dirobah jadi ASI, tuang na loba can tangtu ASI na ge loba.. catetnya baraya #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Bade nuang daun katuk sa ember ge moal matak jadi ngocor ASI na mun keur bete mah. #PaberikASI
AyahASI_Bdg @AyahASI_Bdg
Atawa nuang kacang edamame satoples, tapi pas gudang ASI na pinuh tapi teu dikosongkeun mah tetep weh produksi ngayayay #PaberikASI
Load Remaining (19)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.