0
duta caraka @dutacaraka
0. Aku raiso puisi, aku raiso parikan, aku wong ndeso moro nang kutho @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
1. Aku dolan blusukan, kowe kok ra trimo, aku yo ra popo @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
2. Aku nyemplung neng got, kowe kok cekot cekot, aku yo rapopo @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
3. Aku numpak kendaraan ekonomi, kowe kok muni muni, aku yo rapopo @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
4. Aku ngetung anggaran jlimet, kowe kok sing mumet, aku yo rapopo @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
5. Aku mbangun omah deret susun munggah, kok kowe sing susah, aku yo rapopo @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
6. Aku ngatur pasar ben rapi, kok kowe sing ra sudi, aku yo rapopo. @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
7. Aku ngatur dalan ben ora ruwet, kok kowe sing ribet, aku yo rapopo. @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
8. Aku pengin Jakarta maju, kok kowe sing nesu, aku yo rapopo. @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
9. Aku pengin Indonesia jaya, kok kowe sing sensara, aku yo rapopo. @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron
duta caraka @dutacaraka
10. Aku njaluk ngapuro yen wis nglarake atimu kabeh, iki demi Indonesia. @PartaiSocmed @mmd4id @ulinyusron

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.