0
fitri lafea @flafea
nek njaluk kudu ndang, yen ditembung suwi njawabe. wong wadon.
fitri lafea @flafea
:( RT @mahadarma: Kdg ra dijawab, tinggal lungo, kon mikir dewe :( RT flafea: nek njaluk kudu ndang, yen ditembung suwi njawabe. wong wadon.
fitri lafea @flafea
ngitung suwiran.. RT @vindrasu: Nek masak suwi matenge, wong wadon.. Sing masak gudeg..
fitri lafea @flafea
methuk ra oleh telat. e dipethuk isih dandan. wong wadon.
fitri lafea @flafea
Pengantar Minum Susu. RT @PachikGanish: Durung nek PMS. Wong wadon.
Vindra Diratara @vindrasu
Awake kebak oli, jebul bar dandan motor. Wong wadon montir2 cantik. RT @flafea: methuk ra oleh telat. e dipethuk isih dandan. wong wadon.
fitri lafea @flafea
aku ketok lemu yo, mas? | ora. | ngapusiii.. | yo wis. lemu wis. | aa.. jahaaat. *njuk ngambek* wong wadon.
fitri lafea @flafea
ikih! RT @PachikGanish: Pengen ketemu. Basan ketemu bingung. Wong wadon.
Ade Anom A @adeanom
@flafea wadon: ndek ngarep ono wong lanang kocomotoan :’) lanang: Oh. Lanang: ndek ngarep ono mahmud ayu wadon: HEH! wong wadon
fitri lafea @flafea
arep maem opo, dik? | manut. | bakso yuk? | emoh. | mie ayam? | ngko kewaregen. | njuk maem opo? | manut. | *wong wadon
fitri lafea @flafea
:)) RT @faridstevy: sing abang opo sing putih mas? | abang | tapi apik sing putih mas | ngg.. | putih yo | yowes putih | nggg.. abang waelah
fitri lafea @flafea
nggo mengko, mas.. *ahlesyan RT @gepengKK: Ditumbaske maem an trus maem e mung setitik . wong wadon
fitri lafea @flafea
*golek gamping RT @Dika_Prasetyo: Ngakune ora duwe duit,jebul ning ngomah pupure anyar kabeh.Wong wadon pemain angguk.
fitri lafea @flafea
mas ariel padamu mas arieel.. RT @arriseptian: jarene ora seneng cah nakal, tapi trus pacaran karo cah nakal Wong wadon :'(
fitri lafea @flafea
!!! RT @PachikGanish: Kudu melu seneng nek wonge bar oleh diskonan. Tur ra gelem ngerti nek team bal2anku menang. Wong wadon.
fitri lafea @flafea
ben koyo truk.. RT @gepengKK: mlakune mbok ra cepet-cepet to.. Keporo mbok digandeng too.. *wong wadon | @faridstevy
fitri lafea @flafea
surhat nek iki.. :)) RT @PachikGanish: Bab karir, hobby.."emansipasi wanita mas". Bab mangkat dewe, ndandani gendeng.."mas aku ki wedok lho"
fitri lafea @flafea
hmm.. RT @Dika_Prasetyo: Mas, milih aku opo kae? | ngetung benik | kowe karo kae podo | Apane? | Podo tak tresnani. | *Wong lanang.
fitri lafea @flafea
jyah. :)) RT @TaqdirArsyad: twit mb @/flafea membenarkan apa yg selama ini kamu tahu ttg wanita :) *janganlupabawakamus
fitri lafea @flafea
bar iki di-anfol wong wadon sak TL kih.
fitri lafea @flafea
karo sak ududan.. RT @Dika_Prasetyo: Sak jam neh yo nduk | kok suwi mas? | dalane macet dik | padahal lagi ngopi. | Wong lanang.
fitri lafea @flafea
#tips *ben dijothaki RT @ToniSB: Rembugan ro Wong wadon ki rasah Taren, po meneh nek wis manut.
fitri lafea @flafea
nganu.. RT @anang_batas: wong kok ra paham kode, mosok yo ndadak kon njaluk..nek karep wae, sakdek saknyet..huh! *wong wadon
fitri lafea @flafea
wis, aah.. ndak kuwalat ro ibu kita harum namanya.
Load Remaining (1)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.