Pesen e si mbah gawe sing melu UN 2014 by: @twitjowo

Pesen e si mbah gawe sing melu UN 2014
0
JOWOAN® @twitjowo
1. Yaopo rek ujian dino iki maeng? Mariki aku kate kultwit sing onok hubungane karo UN, soale onok sing mari curhat hehe, ojok lali nyatet
JOWOAN® @twitjowo
2. Sing jelas ngadepi UN kudu: 1) SINAU. Nek iki jelas kudu nambahi waktu gae sinau, ojok males2an, opo maneh glimbang glimbung tok
JOWOAN® @twitjowo
3. 2). BELAJAR CERDAS. Masio onok usaha tapi kon kudu cerdas. Usaha+cerdas = sempurno, sinau tok tapi gak belajar cerdas yo podo ae, angel!
JOWOAN® @twitjowo
4. 3) APALAN. Sering2 o apalan, masio kemampuan wong gak podo, bedo2! Tp gak onok salahe nambahi waktu gawe apalan, cek iso mancep nang utek
JOWOAN® @twitjowo
5. 4) Piye ambek boso Inggris? Nah,iki biasane akeh sing wedi karo boso Inggris, mbalik maneh nang apalan. Iling o, boso Inggris iku penting
JOWOAN® @twitjowo
6. 5) OJOK DULINAN AE. Sekolah iku larang, ojok sampek gak lulus gara2 kakehan dulinan, sakno wong tuomu. Ojok niru2 arek2 sing gak bener
JOWOAN® @twitjowo
7. 6) OJOK AKEH MANGAN. Nah! Iki marai moto ngantuk, males sinau. Sing biasane mangan sedino ping 4, saiki dikurangi sedino ping pisan hehe
JOWOAN® @twitjowo
8. 7) MELOK LES. Gawe tambahan materi sinau gak onok salahe melok les, tapi ojok les renang, gak nyambung! Opo maneh les masak ga metu UN :D
JOWOAN® @twitjowo
9. 8) Matematika yaopo? Akeh sing wedi ngadepi matematika sampek ngompol nang kelas :D carane? balik maneh apalan, sing akeh takon ojo isin
JOWOAN® @twitjowo
10. 9) Sing wis kadung pacaran putus disek ae. Masio putus temenan yo gpp seh :D pacaran garai ga fokus, mbukak buku ketok raine pacar :D
JOWOAN® @twitjowo
11. 10) FOKUS. Nah! Iki salah siji kunci berhasil, kudu fokus! Ojok bayangno raine pacarmu ae, opo maneh raine mantanmu, gak onok gunane :D
JOWOAN® @twitjowo
12. 11) JOGO KESEHATAN. Mangan teratur, ngombe vitamin, ojok melekan disek, opo maneh twitter-an sampek bengi, garai awak tambah kuru :D
JOWOAN® @twitjowo
13. 12) YAKIN. Kon kudu yakin pas ngerjakno soal UN, gak usah ngreken omongane koncomu, tapi pisan2 contoan yo gak popo :D
JOWOAN® @twitjowo
14. 13) TENANG. Kon kudu tenang, anteng, santai ae, gak usah gopoh2 ngerjakno soal. Nek wes mari ndang langsung metu kelas, gak usah bengok2
JOWOAN® @twitjowo
15. 14) JALUK DUNGO. Nek iki wajib! Ojok lali jaluk dungo nang wong tuomu, gurumu, konco2mo, tonggomu, ketua RT/RW, pak lurah, pak camat
JOWOAN® @twitjowo
16. 15) NINGKATNO IBADAH. Onok istilah "menungso isone mung usaha, tapi Pengeran sing nentukno" iku bener, ojok lali curhat nang Pengeran
JOWOAN® @twitjowo
17. 16) OJOK LALI NGOPI. Haha ngopi garai iso pinter, nambahi cerdas, nambahi ganteng/ayu, nambahi yakin, nambahi konco, nambahi pacar :D
JOWOAN® @twitjowo
18. 17) Wes iku ae pesenku gawe awakmu kabeh sing ngadepi UN, mugo2 sukses berhasil, lulus kabeh

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.