0
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Dadi sinden ojo ngguya-ngguyu, dadi presiden ojo ragu-ragu.. Ayo do pilih sing lugu heuheu #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Numpak dokar menyang Bekasi, nek berjuang kudu wani mati.. Ayo Pilih Jokowi #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Nggawa takir isi gule, mangan kupat lawuh babat aja mikir awake dhewe, delengen rakyat sing melarat #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Walang kekek menclok ning tenggok, mabur maneh menclok ning pari aja ngenyek karo wong wedok, yen ditinggal lunga setengah mati #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Awan-awan podo tuku gedhang, bengi-bengi podo tuku srabi. Ayo kawan kita berjuang, tuk mendukung Bapak Jokowi :) #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Mangan ketan lawuhe pelem, jarene mantan diambung kok gelem heuheu #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Tuku ketan dibungkus kreneng, jarene mantan kok turu bareng.. lha wong bojone dewe heuheu #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Numpak Sepur rasane Pajero. kepengin makmur yo pilih Mas Joko :) #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Gulo jowo rasane legi, arep mulyo yo pilih Jokowi #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Omah gendheng tak saponane, abot entheng tak lakonane #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Kursi goyang sikile papat, nek berjuang ojo golek pangkat #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
jam papat nyumet kompor, masak arepe nyarap pejabat ojo dadi koruptor, sithik-sithik njaluk disuap #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Mlayu ngetan kok jebule ngulon, Jarene pacaran tapi gak iso kelon wkwkwkwk #KEJORA
A.H.P. @andi_hpattera
Iwak tawes nang jero umplung Selak pingin mulih nang betawi Wayah pilpres ra sah bingung Lak pingin mulyo miliho JOKOWI #KEJORA
gautam🀄️ @MGGtama
Ngombe jamu marakke lemu, tresnaku kealingan brengose macanmu #KEJORA
gautam🀄️ @MGGtama
Wiji duren arane pongge, dibubur enak rasane. Lanagan/wedokan keren akeh tunggale, seng jujur angel golekane #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Kembang randu megare sore, aku rindu karo kowe heuheu #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Tuku sepatu, bonuse pajero. Anake wis pitu, kok metune nang njero wkwkwk #KEJORA
A.H.P. @andi_hpattera
Bicara Lengkawi takut Streess Dibilangin kok ngambung lho Gara gara JOKOWI ikut NYAPRES Yang lain jadi BINGUNG & GALAU #KEJORA
gautam🀄️ @MGGtama
Tuku srabi karo es. Jokowi is the best #KEJORA
gautam🀄️ @MGGtama
Jaran edan ditumpaki raden ngabehi. Dadi pemimpin ngekei bukti ojo janji #KEJORA
Teddy Bayupatti® @MasTBP_
Tuku Srabi nang taman kebalen Pilih Jokowi aja kelalen #KEJORA
A.H.P. @andi_hpattera
IKAN PATIN DISILANG DALAM KEMUMU SUDAH BUNTING KAMUNYA KASPO SILAHKAN NGATAIN SEENAK PERUTMU YANG PENTING KAN AKU #RAPOPO #KEJORA
A.H.P. @andi_hpattera
PASAR KROYA DISERANG JUKIR MBOK MUIN BELI RANTAI DI KEDIRI DASAR KAMUNYA KURANG MIKIR PUISIMU BIKIN MALU PARTAI SENDIRI #KEJORA
gautam🀄️ @MGGtama
Jalan-jalan di kota tua, baru ingat ini bulan mei. Nyari pemimpin andalan, jawabannya : JOKOWI #KEJORA
Load Remaining (126)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.