#SesiSukaSuka #TipsNyaleg

0
Among @ajar_omong

Pasang foto baliho ng prapatan mlh njenesi, mending diganti foto wedus sing luwih merakyat #TipsNyaleg

22/02/2014 23:10:48 WIB
Among @ajar_omong

Golek massa sing sing okeh, biasane pangkalan gondes kui menjamur ng ngdi2 msti ono. Jajalen #TipsNyaleg

22/02/2014 23:14:29 WIB
Among @ajar_omong

Kampanye diblombong kui wes biasa, coba nganggo gerobak po keseran kui luwih menarik simpatisan #TipsNyaleg

22/02/2014 23:17:29 WIB
Among @ajar_omong

Dandanan sing lusuh men dimesakke, sopo ngerti mlh do dikei sumbangan. Kalah ra masalah sing penting oleh santunan #TipsNyaleg

22/02/2014 23:22:45 WIB
Among @ajar_omong

Ngingu brengos rasah tanggung2, sisan sak rai. Dadi nek kampanye coblos kumisnya ngono gampang diketarani #TipsNyaleg

22/02/2014 23:27:51 WIB
Among @ajar_omong

Rasah kakean janji manis palsu. Iki nyaleg udu mbribik wedokan, cukup mantan2mu wae sing tok apusi #TipsNyaleg

22/02/2014 23:32:48 WIB
Among @ajar_omong

Debat kui sing penting wani getakane. Dandano sing garang men lawanmu muntir. Nek perlu ajak gondes2mu #TipsNyaleg

22/02/2014 23:40:17 WIB

Comment