PARIKAN JAWA (SINDIRAN LUCU TUR SARU) by @Subiakto

Chirpified
422686 View 2 comments
3
Subiakto @Subiakto
Nggawa takir isi gule, mangan kupat lawuh babat aja mikir awake dhewe, delengen rakyat kang mlarat #parikeno
Subiakto @Subiakto
jam papat wis nyumet kompor, masak apene nyarap pejabat ojo dadi koruptor, sithik-sithik njaluk disuap #parikeno
Subiakto @Subiakto
kursi goyang sikile papat, nek berjuang ojo golek pangkat numpak dokar menyang Bekasi, nek berjuang kudu wani mati #parikeno
Subiakto @Subiakto
Walang kekek menclok ning tenggok, mabur maneh menclok ning pari aja ngenyek karo wong wedok, yen ditinggal lunga setengah mati #parikeno
Subiakto @Subiakto
Walang abang menclok ning kara, walang biru walange putih bujang maneh ora ngluyura, sing wis nduwe putu wae ra tau mulih #parikeno
Subiakto @Subiakto
Anak kodhok kalungan kupat, loro boyok wis ora kuwat Omah gendheng tak saponane, abot entheng tak lakonane #parikeno
Subiakto @Subiakto
Walang ireng mabur mbrengengeng, walang ireng dawa suthange yen dha seneng aja mung mandeng, golekana endi omahe #parikeno
Subiakto @Subiakto
Sugeng ndalu mas kebo RT @kebo1tem: Awan-awan dho tuku gedhang, bengi-bengi dho tuku srabi. Ayo kawan kita berjuang, tuk menolong diri...
Subiakto @Subiakto
iso nggambang gak iso nyuling, iso nyawang gak iso nyandhing Andheng-andheng ono nang kupingn, aja dipandeng ojo dieling-eling #parikeno
Subiakto @Subiakto
Muaaanteeeb RT @JuraganBukuID: Tepes teles kudanan sore, lemes dedes kedanan kowe. Hihi ngono a om @Subiakto ?
Subiakto @Subiakto
Theklek kecemplung kalen, ketimbang golek luwung balen #parikeno
Subiakto @Subiakto
esuk nyuling sore nyuling, sulinge arék suroboyo, esuk éling soré éling sing diéling kok gak rumongso #parikeno
Subiakto @Subiakto
Lawuh kluwih entek rong cething, tiwas mulih lawange dikancing #parikan
Subiakto @Subiakto
Nyekel endas kiwo lan tengen.. Tambah di gagas malah tambah kangen #parikan
Subiakto @Subiakto
Hehehe RT @SlankersTV: @Subiakto Lawuh kluwih entek rong cething, wetengku luwih cukup mung mangan sego Kuching :D #parikan
Subiakto @Subiakto
Tuku kodok sarunge mlorot, kon mlaku ndodok sletinge copot #parikan
Subiakto @Subiakto
Aku wegah mangan iwak yuyu, iwak yuyu akeh brengose. Aku wegah nduwe bojo ayu, bojo ayu akeh ongkose. #parikan
Subiakto @Subiakto
Nang indramayu tuku dondong, rupamu ayu gegermu bolong #parikan wewegombel
Subiakto @Subiakto
Muanteb RT @M_NatsirU: "Gulo jowo rasane legi, arep mulyo ojo korupsi :-) RT@lukmansaifuddin: Gulo jowo wedang jahe.. Pojok kiwo ngisor...
Subiakto @Subiakto
Sayur asem sambele trasi, tiwas mesam mesem deweke lali #parikan
Subiakto @Subiakto
Duwe jangkrik sikile nangkring.. entuk nglirik ora iso nyanding #parikan
Subiakto @Subiakto
Parikane up-to-date @M_NatsirU: Mangan bakwan neng parangtritis _ emang kang wawan temene artis artis :-)).@Subiakto @lukmansaifuddin
Subiakto @Subiakto
Wakakakak RT @aa_mber: @Subiakto Gulo pasir ciu bekonang, tiwas ditaksir jebul lanang #kapusan
Subiakto @Subiakto
Wajib hukumnya hahaha RT @cahyo098765: @rinoriyatno @Subiakto ,tuku kinang wadae ragi,wong lanang doyan rabi hehehe...
Subiakto @Subiakto
Mangan ketan lawuhe pelem, jarene mantan diambung gelem wakakak #parikan
Load Remaining (24)
Login and hide ads.