Humor Parikan Jawa :-} by @OjoNesu hal- 2

Humor ringan bahasa jawa .... Sumonggo... Humor Parikan Jawa :-} by @OjoNesu hal- 1 http://chirpstory.com/li/183248
0
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Ayu parase, tapi matane mung segaris.. Nek angel ngrabi anak'e, mboke yo gak popo wis.. #ParikanJawa #AsuMelas :)

10/09/2013 12:10:12 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Bedane Pilkada karo PilKB? | Pilkada: Nek dadi mesti lali. PilKB: Nek lali mesti dadi. #OpoKuwi (Jare @restragenjoe) Brb tak ngombe sik #Loh

10/09/2013 09:32:27 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

IKI LAWAS. Opo persamaane wong meteng karo roti gosong.? #opokuwi - Padha-padha telat ngangkat! #AsuTenan :)

10/09/2013 09:12:30 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Anik Imawati Rohimah. Anik: Kecil. Imawati: Manis. Rohimah: Menggemaskan. Pemanin kecil yg menggemaskan = KUTIL #ArtiJenengku @17Nima :)

10/09/2013 08:53:09 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Manuk gemak kecemplung jurang, wes krasa penak dik ayo digoyang. #parikanjawa (Jare @pilotkombi) Hallaah wingi digoyang ping 3 wae mancur :)

04/09/2013 18:06:25 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Ketemu prapatan njur menggok nganan. Ayo dik mumpung ono kesempatan, secelup-duacelup kan lumayan. #ParikanJawa #AsuTenan :)

04/09/2013 17:18:20 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Wong lanang iku pancen kakeane, malem minggu malah nonton bal ro main PES, jan #AsuTenan kok. Makane aku ora tau seneng karo cah lanang. #eh

07/09/2013 20:03:57 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Dik nyelup yuk, mumpung udan ngene, janji ora telat ngangkat wis || Tenan lho, soale nek telat mengko kekentelen.. #NgetehCelup #AsuTenan :)

05/09/2013 13:18:48 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Kakung: Bune kowe jik sregep njamu yo? l Uti: Iyo pak l Kakung: Pantes mambengi jik seret l Uti: Oh nek mambengi kae jarikku katut mlebu..

06/09/2013 19:44:37 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Pagupon omahe doro, wis ngetan ngulon ora nemu rondo. #ParikanJawa #AsuTenan (Jare @ariffsuyono) Ora nyongko pemain bal TOP senengane rondo.

07/09/2013 21:18:06 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Wong kui nek lanang tenan, masio malem minggu turu dewean, tangine mesthi wong loro.. *Nyawang Ngisor* (Jare @Nukman) #eheem :)

08/09/2013 08:19:55 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Tuku ciu nang kulon tugu.. Malem minggu wayahe ***thu #ParikanJawa (Jare @gobearjr) Isah-isah munthu ngono yo maksudmu :)

07/09/2013 21:19:49 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Sego pecel iwak tahu, tiwas pegel sek ra metu2.. #parikanjawa (Jare @christi_88) Lha piye meh metu wong salah bolongan, iku knalpot dab :)

07/09/2013 21:22:36 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Ora usah kemaki nek jajane mung tahu susur. Dik bengi iki jatahku opo jatahmu sing no nduwur.. #ParikanJawa #TuruDipanTingkat :)

07/09/2013 22:28:10 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Babad tanah jawi.. Sarapane soto babat, ngombene es blewah, njuk dikancani karo mbak dewi.. #PaikanJawa #eheem :)

10/09/2013 08:47:43 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Kebon nanas di eker-eker.. Panas-panas paling enak mangan soto ceker.. #ParikanJawa http://t.co/Z0KE6Oixch

08/09/2013 12:51:55 WIB
Expand pic
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Pepes tahu dibakar nganggo areng.. Mbak sing klambi biru, ayo mangkat kerjo bareng.. *Manasi Pespa* #ParikanJawa #eheem :)

10/09/2013 07:55:43 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Warung soto, sebelahku pembantu wedhok tlp: Enak banget sampe kebawa mimpi, kalo ngga enak ngga mungkinlah aku tlp dan minta lagi. #AsuTenan

08/09/2013 12:56:35 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Oseng pare iwak jambal. Jebul koyo ngene rasane disopiri pemail bal. Baralallah mas @bepe20 #ParikanJawa :) http://t.co/AHbDMefQrG

09/09/2013 09:54:36 WIB
Expand pic
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Enting-enting asli bangkalan. Wingi bengi wis posisi spooning, nah saiki giliran enam sembilan.. #ParikanJawa #AsuTenan :)

09/09/2013 23:12:45 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Tahta Briliangga. Tahta: Diatas kepala. Briliangga: Kecil dan menggemaskan. Kecil menggemaskan diatas kepala = TUMO. #ArtiJenengku @TahtaKCX

08/09/2013 09:12:55 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Perkutut manggung surane merdu, wis enak2 ngentut ko ora mambu.. #ParikanJawa (Jare @ariffsuyono) Kowe ora mambu, kancamu semaput kabeh..

07/09/2013 20:09:58 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Pacaran kuwi kudu koyo cowek lan munthu. Nandi2 wong loro. Siji mlumah siji ngulek.. #AsuTenan (Jare @sigit_rhj) Tokne njobo loh yo #eh :)

05/09/2013 12:56:28 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Sendang kapit pancuran. Nembe wae dikempit, kringetku wis bercucuran. #ParikanJawa :)

05/09/2013 13:28:44 WIB
Ojo Nesu To Su @OjoNesu

Jeng esemmu jan mirip baget karo bojoku sing nomer telu I Loh emange mase wis nikah ping piro sih.? I Nembe ping pindho.. #AsuTenan :)

06/09/2013 09:38:11 WIB
Load Remaining (16)

Comment

No comments yet. Write yours!