Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.
Enable Editing

my fgl

loling~ bcause this just precious miss understanding
0
Astrology Sex @AstrologySex

#Virgo is known to take everything to the heart so be careful what you say.

17/10/2013 20:16:12 WIB
Virgo™ @Virgo_A7

Do not assume with a #virgo, its better to be straightforward and direct.

17/10/2013 21:24:08 WIB
VirgoThatsMe ♍ @VirgoThatsMe

If a #Virgo is in a bad mood, they'll stay away. The won't spoil everyone elses mood with their mood

17/10/2013 21:57:42 WIB
Terms of Virgo @VirgoTerms

#Virgo dislikes people who moan and complain constantly.

17/10/2013 22:05:09 WIB
VirgoThatsMe ♍ @VirgoThatsMe

#Virgo's will never give up, even if they know they should.

18/10/2013 05:01:27 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa =3= sebentar "sadar akan realita yang harus dijalani"???

18/10/2013 06:00:13 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa do you mean i live on somewhere over the rainbow? =_=

18/10/2013 06:00:55 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa //idol itu buat aku ya; the best part of me who i looking forward :) *artinya: i see them as reason... -c

18/10/2013 06:02:36 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa -c reason to live my dream. tau kan myungsoo umur berapa? sama kan kek gue?

18/10/2013 06:03:23 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa tapi doi uda paling ga nembus tembok mimpinya kan? :) -nah; disini aku iri.

18/10/2013 06:04:15 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa ga sadar realita apa? kita masih muda. gila aja kalo ga plg ga nyobain ngejar mimpi.

18/10/2013 06:05:04 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa jalan aku sama myungsoo emg beda. he's an idol gitu. dan aku cuman manusia biasa.

18/10/2013 06:06:40 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa tai plg ga aku nyoba. urusan ak sukses atau ga ntr-ntr kn?

18/10/2013 06:12:44 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa trus soal myungyeol. jujur. kalo mereka cewe/cowo. itu suasana pacaran yg plg aku pengen. my ideal couples.

18/10/2013 06:13:44 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa tapi mereka cowo dan mereka cuman sabatan in cute way. soalnya budaya kr sama indo beda. camkan itu.

18/10/2013 06:14:22 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa trus soal fangirling life; apa salahnya sih beli sesuatu yang bikin kita bahagia.

18/10/2013 06:15:00 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa bukannya kebahagian tiap orang beda ya? ya mgkn mnurut kalian caraku bahagia dg koleksi goods idol salah.

18/10/2013 06:15:52 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa "sadar akan dunia yang harus dijalani" itu accusing. bcs you really don't know me at all :)

18/10/2013 06:16:54 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa //iya yg tau diri kita sendiri ya diri kita// tapi tiap orang punya cara berbeda buat express kn?

18/10/2013 06:17:38 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa //i try. sorry. at least aku ngerti + open minded kl kamu jago dandan cosplay. &mana pernah aku ngejudge?

18/10/2013 06:19:00 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa //do what we like and like what we do. kuncinya disitu kan? :)

18/10/2013 06:19:23 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa yauda si. no hard feelings. i just talk what i wanna talk. gandung juga kan :)

18/10/2013 06:20:01 WIB
pinot @notphinot

@justy_tya @Haaruururu @eRCeJeKa but judging before knowing itu picik. kl gamau dikatain suudzon. bcs everybody hv their own reason.

18/10/2013 06:20:56 WIB
Load Remaining (12)

Comment

No comments yet. Write yours!