0
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid anggep wae aku ngomong mung karo koe, iki twitland ra enek wonge yo cuk...
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid karepmu meh sandiwara op sandimorse, penting aku meh takok tenan iki...
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid iki udu sandiwara, mbuh alay po kurang ngrgani koe aku ra ngerti, ngrtiku aku niat seko ati ki, #bahasahati
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid mbuh sandiwara op sandimorse tapi ra enek skript'e iki, sirius cuk, melek cuk, oj nglonte karo springler disek...
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid iki atiku seneng karo koe cuk, pie ? atimu wes enek sek ndue durung ? nek masalah fisik sesuk aku ketemu koe.....
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid tapi yo ngene, aku mung anak kusir, agomo yo ra patek genep, kuliah yo semrawut, tapi tenan iki aku dewe udu mergo mas picus :)
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid juhh, tenanan iki aku, iki sek ngobrol atiku karo atimu, lambeku ra iso ngomong op2 tenan iki, ud mergo mas picus suu, tenan ":)
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid pie ? atimu wes ono sek ndue durung ? atiku kan wes kenal ki karo atimu ki, nek atiku ngomong kui pasanganku su...
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid lha pie? atimu gelem nompo atiku sek koyo ngene iki ra ? iki ati karo ati, liane ra sah dirungokne yo cuk.
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid mesakne atine nek disimpen sesok cuk, dadi tape ngko, nek sesok koe weruh rupoku sek ra ceto yo aku njaluk ngapuro,....
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid jajal ditakokne sek ng atimu, oj dadi Drupari....
🦏/II @lastname_k
aku mung kenal koe seko ati @niiarykcid tenan, rung pernah aku ngene iki, :))
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid wes jajal didiskusikne karo atimu, maaf meneh nek lewat tulisan, iki seko ati anggep liane ra ono ya, :)
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid aku pengen ng kosanmu wengi iki tapi gae op, iki ati karo ati cuk. gerbang pondok ku yo wes dikunci je, liane rasah digagas,
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid aku takon atimu niarr, udu utekmu, koe freak aku yo ra mudeng freak ki pie, sakngertiku nek weruh koe wektu ki iso mandeg je su.
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid nek yakin aku yakin atiku seneng karo atimu, wes to tenan iki aku, lanang ki nek ngomong kudu wani nyekel omongane.
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid atiku meneng je, tapi pengen nangis su,maaf lewat kene,maturnuwun nggo jawaban kui, wes tak simpen ng atiku...

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.