0
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid anggep wae aku ngomong mung karo koe, iki twitland ra enek wonge yo cuk...
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid karepmu meh sandiwara op sandimorse, penting aku meh takok tenan iki...
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid iki udu sandiwara, mbuh alay po kurang ngrgani koe aku ra ngerti, ngrtiku aku niat seko ati ki, #bahasahati
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid mbuh sandiwara op sandimorse tapi ra enek skript'e iki, sirius cuk, melek cuk, oj nglonte karo springler disek...
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid iki atiku seneng karo koe cuk, pie ? atimu wes enek sek ndue durung ? nek masalah fisik sesuk aku ketemu koe.....
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid tapi yo ngene, aku mung anak kusir, agomo yo ra patek genep, kuliah yo semrawut, tapi tenan iki aku dewe udu mergo mas picus :)
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid juhh, tenanan iki aku, iki sek ngobrol atiku karo atimu, lambeku ra iso ngomong op2 tenan iki, ud mergo mas picus suu, tenan ":)
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid pie ? atimu wes ono sek ndue durung ? atiku kan wes kenal ki karo atimu ki, nek atiku ngomong kui pasanganku su...
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid lha pie? atimu gelem nompo atiku sek koyo ngene iki ra ? iki ati karo ati, liane ra sah dirungokne yo cuk.
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid mesakne atine nek disimpen sesok cuk, dadi tape ngko, nek sesok koe weruh rupoku sek ra ceto yo aku njaluk ngapuro,....
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid jajal ditakokne sek ng atimu, oj dadi Drupari....
🦏/II @lastname_k
aku mung kenal koe seko ati @niiarykcid tenan, rung pernah aku ngene iki, :))
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid wes jajal didiskusikne karo atimu, maaf meneh nek lewat tulisan, iki seko ati anggep liane ra ono ya, :)
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid aku pengen ng kosanmu wengi iki tapi gae op, iki ati karo ati cuk. gerbang pondok ku yo wes dikunci je, liane rasah digagas,
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid aku takon atimu niarr, udu utekmu, koe freak aku yo ra mudeng freak ki pie, sakngertiku nek weruh koe wektu ki iso mandeg je su.
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid nek yakin aku yakin atiku seneng karo atimu, wes to tenan iki aku, lanang ki nek ngomong kudu wani nyekel omongane.
🦏/II @lastname_k
@niiarykcid atiku meneng je, tapi pengen nangis su,maaf lewat kene,maturnuwun nggo jawaban kui, wes tak simpen ng atiku...

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.